Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Fins al 3 de gener per reclamar a l'administració concursal pel cas Dentix

IMATGES RELACIONADES
Dentix ja està en concurs de creditors
Dentix ja està en concurs de creditors

15 de desembre de 2020


Les persones afectades pel cas DENTIX tenen fins al 3 de gener de 2021 per reclamar a l'administració concursal el retorn dels diners pagats per serveis no prestats, tal com informen l'Oficina de Consum de Reus i el Baix Camp i l'Agència de Consum de Catalunya després que el 3 de desembre es va publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat (núm. 316) la declaració de concurs de creditors, en el jutjat mercantil número 2 de Madrid, per part de les empreses relacionades amb la prestació del serveis de les clíniques DENTIX.


Per tant, les persones afectades pel tancament d'aquestes clíniques que haguessin pagat el seu tractament en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal –és a dir, un crèdit no associat directament al finançament dels tractaments dentals, a diferència d'aquells que es feien en les mateixes clíniques DENTIX amb diverses financeres–, heu de comunicar el vostre crèdit/reclamació a l'administració concursal, per intentar recuperar els diners pagats per un servei que no van rebre (no es necessita advocat ni procurador).


Així, aquest col·lectiu de persones afectades té fins al 3 de gener de 2021, inclòs, per comunicar la seva reclamació omplint el formulari web que es pot trobar a l'adreça https://dentixenconcurso.com/, des de la qual també s'informarà del transcurs del procediment concursal.


Les dades del l'administrador concursal són les següents:

ACCOUNT CONTROLIUS & AEQUITAS ADMINISTRADORES CONCURSALES SLP

Av. Alberto Alcocer 24, 4ª planta, 28036 (Madrid)

Telèfon: 915914291

Fax: 914465321

Correu-e: dentix.concursal@iusaequitas.net


Les empreses incloses en el concurs, totes amb domicili en el carrer Ribera del Loira 56-58 de Madrid, són:

•    DENTIX HEALTH CORPORATION SLU (C.I.F. B86933819)

•    DENTOESTETIC CENTRO DE SALUD Y ESTÉTICA DENTAL SLU (C.I.F. B83409797)

•    DENTIX HEALTH INTERNATIONAL SLU (C.I.F. B86940970)

•    NEOTECH CLINICAL SLU (C.I.F. B86940962)


Cal recordar que, davant la publicació del concurs de creditors, des dels organismes públics de consum ja no es pot mediar amb l'empresa DENTIX per a resoldre les reclamacions de les persones afectades. Per tant, encara que hagin presentat una reclamació en algun servei públic de consum, cal que s'adrecin a l'administració concursal.


Per a més informació, les persones interessades poden consultar: http://consum.gencat.cat/ca/detalls/noticia/Concurs-creditors-Dentix

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773