Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Es renova el programa Referent d'Ocupació Juvenil al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Les accions s'adrecen a les persones joves
Les accions s'adrecen a les persones joves

SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu
Iniciativa d'Ocupació Juvenil. Fons Social Europeu

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

20 de gener de 2021


Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el programa Referent d'Ocupació Juvenil, que desenvolupa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil per facilitar l'accés de les persones joves al món laboral.


Així, l'ens comarcal disposa d'una persona tècnica per informar i acompanyar totes les persones joves, i especialment les més vulnerables en la seva transició de l'escola al treball, a més d'oferir-les recursos formatius i orientació, per tal que millorin la seva ocupabilitat. La informació i l'acompanyament personalitzat són tasques claus a desenvolupar amb les persones joves per part de la tècnica referent.


El programa s'adreça a totes les persones d'entre 16 i 29 anys de tots els municipis de la comarca (excepte Reus que disposa d'una persona referent pròpia) inscrites en el Sistema de Garantia Juvenil. Per desenvolupar-lo la persona tècnica de l'ens comarcal es desplaça als municipis més grans del Baix Camp per atendre el col·lectiu jove, tot i que també atén des de la seu comarcal, i en línia com a conseqüència de la pandèmia per la COVID. A més, treballa coordinadament amb centres educatius, centres de formació, oficines joves, Serveis Socials i altres serveis de la comarca que treballen amb el col·lectiu jove.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773