Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Ajuts a la contractació de persones aturades amb el programa 30Plus

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'una persona participant del programa 30Plus en l'empresa on treballa
Imatge d'una persona participant del programa 30Plus en l'empresa on treballa

SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

SEPE
SEPE

Consell Comarcal del Priorat
Consell Comarcal del Priorat

Consell Comarcal del Baix Camp
Consell Comarcal del Baix Camp

27 de gener de 2021


El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una nova edició del Programa 30Plus, gràcies a l'ajut econòmic del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), amb l'objectiu trobar feina a persones aturades majors de 30 anys que busquen feina. Per facilitar aquesta acció, les empreses que contractin en el marc del programa es podran beneficiar d'ajuts a la contractació.


Les persones interessades a participar-hi ha d'estar inscrites a les oficines de treball com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO). Tenen prioritat les persones que, a més, es trobin en:

  • En situació de risc d'exclusió social
  • Preferentment de baixa qualificació professional
  • Persones treballadores en situació d'atur majors de 45 anys
  • Dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere
  • Persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral

La contractació subvencionada pot ser de 9 o 6 mesos, a temps complert o parcial. A més, l'experiència laboral es complementa amb formació relacionada amb el lloc de treball a ocupar, formació gratuïta que és obligatòria i té una durada mínima de 20 hores i màxima de 100 hores. L'objectiu és reconduir la trajectòria professional de les persones beneficiàries del programa i millorar la seva ocupabilitat.


Pel que fa les empreses del Baix Camp i del Priorat interessades a participar en el programa 30Plus, disposaran d'assessorament i d'orientació per part de les persones tècniques del programa per detectar qualsevol necessitat relacionada amb el contracte laboral i amb la sol·licitud de la subvenció per la contractació.


Per a més informació relativa al programa o iniciar el procés de participació i col·laboració podreu adreçar-vos al departament d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp a través del correu electrònic 30plus@baixcamp.cat.


El programa 30Plus està finançat pel Servei Púbic d'Ocupació de Catalunya (SOC), la Generalitat de Catalunya, i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, mitjançant el SEPE, i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb el Consell Comarcal del Priorat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773