Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Servei de Turisme Comarcal difon experiències agràries i turístiques del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Mas de la Santa Creu al Baix Camp
Mas de la Santa Creu al Baix Camp

2 de febrer de 2021


El Servei de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha iniciat una acció de difusió de persones de la comarca que es dediquen sobretot al sector agrari o ramader des d'una perspectiva sostenible i innovadora i que, a més de la seva tasca principal, ofereixen activitats turístiques complementàries.


L'acció consisteix en la publicació i difusió de reportatges per donar a conèixer aquestes experiències, acompanyades de fotografies i retrats del reconegut fotògraf Rafael López-Monné. El repte és publicar un reportatge cada mes durant aquest 2021 amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni agrari i ramader del Baix Camp i el treball per ressorgir-lo i que es converteixi en una oportunitat de desenvolupament socioeconòmic per als municipis de la comarca.


Així, el primer reportatge que ha inaugurat aquesta iniciativa recull l'experiència del Mas de la Santa Creu, mentre el segon se centra en el Mas del Botó. Ambdós i els que seguiran mensualment es poden gaudir en la secció Gent del Camp, la Nostra Gent del web turístic del Baix Camp Muntanyes de la Costa Daurada.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773