Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal signa un contracte per la cessió d'unes finques a Botarell

IMATGES RELACIONADES
Moment de la signatura del contracte per part de la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló i de l'Associació Ioga i Natura Montsant, Ramón Rojo
Moment de la signatura del contracte per part de la presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló i de l'Associació Ioga i Natura Montsant, Ramón Rojo

30 d'agost de 2021


Dilluns 30 d'agost de 2021 la presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, i el president de l'Associació Ioga i Natura Montsant, Ramón Rojo Puerto, han signat un contracte a través del Banc de Terres Comarcal.

 

El contracte estableix que el Consell Comarcal del Baix Camp cedeix l'ús d'unes finques ubicades en el municipi de Botarell a favor del comodatari, l'Associació Ioga i Natura Montsant. Aquest últim, portarà a terme, en dites finques, el conreu en règim d'agricultura ecològica de les oliveres existents per un període de deu anys (prorrogable d'any en any).

 

Aquest contracte és gratuït i el comodatari no haurà d'abonar cap renda ni cap contraprestació de cap tipus al propietari.

 

D'entre el compromisos adquirits pel comodatari per conrear la finca destaquen:

 

-    Contractar una persona Tester Agrària a mitja jornada.

-    Contractar una dona que estigui a l'atur.

-    Contractar una persona jove que també estigui a l'atur.

-    Contractar una persona que sigui aturada de llarga durada.

-    Utilitzar 20 tones de compostatge fabricat per SECOMSA.

 

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773