Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Cambrils acull l'exposició “Operació Aigua” de Comaigua

IMATGES RELACIONADES
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, durant la inauguració de l'exposició "Operació Aigua"
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, durant la inauguració de l'exposició "Operació Aigua"

31 d'agost de 2021


Cambrils acull l'exposició “Operació Aigua” de Comaigua, amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, per conscienciar la ciutadania sobre la situació actual i futura de la disponibilitat de l'aigua.

 

 

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa Maria Abelló, ha assistit a l'acte d'inauguració que ha tingut lloc el dia 31 d'agost de 2021 al Parc del Pescador a Cambrils. En aquest acte, Eduard Pellicer Sabaté, regidor de Joventut, Transparència i Noves Tecnologies a l'Ajuntament de Cambrils i president de Comaigua, ha destacat la importància d'apropar l'exposició al públic en general, però especialment als més joves, per conscienciar-los i sensibilitzar-nos de la necessitat de fer un ús sostenible de l'aigua i protegir el medi ambient.

 

 

“L'Operació Aigua” explica els usos i abusos que fem d'aquest recurs i l'impacte que les nostres accions tenen en el medi natural.

 

 

Com a dades destacades es mostra que més de 800 milions de persones a tot el món no disposen d'aigua potable. També es visualitza que més de 4.000 milions de persones no tenen accés als lavabos i un 80% de les aigües residuals es llencen als rius i als mars sense tractar, la qual cosa provoca contaminació de les aigües.

 

 

L'exposició es pot visitar des del dia 1 fins el 12 de setembre, al Parc del Pescador ( en horari de 10 a 23 hores).

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773