Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Acaba el programa Treball i Formació 2020 línia COVID 20

IMATGES RELACIONADES
La coordinadora i 5 persones participants del programa Treball i Formació 2020 línia COVID
La coordinadora i 5 persones participants del programa Treball i Formació 2020 línia COVID

SOC
SOC

GENCAT
GENCAT

SEPE
SEPE

Fons social europeu
Fons social europeu

6 de setembre de 2021


El Consell Comarcal del Baix Camp ha clos el programa Treball i Formació 2020 línia COVID, mitjançant el qual va contractar 7 persones per un període de 9 mesos. La iniciativa, cofinançada pel Fons Social Europeu, forma part del programa de foment de l'ocupació Treball i Formació, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona els contractes de treball i les accions formatives durant el contracte.


Del total de persones contractades, 5 persones han treballat donant suport a l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp i, preferentment, al Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS) per intervenir en casos d'infants i famílies en risc d'exclusió i més després de l'impacte econòmic de la crisi sanitària per la COVID19. Les altres 2 persones contractades han donat suport al Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) i a l'Arxiu Comarcal.


Durant la cloenda del programa, que va tenir lloc divendres 3 de setembre, la coordinadora del programa va destacar la importància d'haver aprofitat l'experiència laboral i els contactes creats durant el programa, i de seguir en contacte amb el Consell per tal de rebre informació sobre ajuts i noves ofertes laborals.


El programa ha assolit els objectius marcats a l'inici i que es basaven principalment en millorar l'ocupabilitat de les persones contractades aconseguint una experiència laboral enriquidora que contribueixi a millorar les seves habilitats i capacitats professionals i personals. També s'ha millorat la resposta de l'ens comarcal a les demandes de la ciutadania arrel de l'increment detectat en els serveis socials per l'impacte de la COVID19.


Les altres línies que segueixen actives del programa Treball i Formació 2020 són les de Joves tutelats i extutelats i la de Dones. La primera adreçada a persones joves tutelades o extutelades de la Generalitat de Catalunya i la segona a dones en situació d'atur, incloses les dones víctimes de violència de gènere.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773