Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El CNL de l'Àrea de Reus obre la matrícula als cursos de català i recupera els presencials

IMATGES RELACIONADES
El Centre de Normalització Lingüística obre la inscripció dels nous cursos de català
El Centre de Normalització Lingüística obre la inscripció dels nous cursos de català

10 de setembre de 2021


El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, que dona servei a les comarques del Baix Camp i del Priorat, ja ha obert les inscripcions als cursos de català.

 

Després del parèntesi forçat per la pandèmia, que va obligar a transformar tots els cursos a modalitat virtual o en línia, el Consorci per a la Normalització Lingüística recupera els cursos presencials en els primers nivells (inicials, bàsics i elementals) i en continua oferint també de virtuals o en línia. Els cursos de nivells intermedis, de suficiència o superior (C2) es continuen fent encara només en línia.

 

Així, en el cas del CNL de l'Àrea de Reus es faran 24 cursos presencials a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset, amb unes 360 places, i 14 en línia, amb 280 places més.

 

Podeu trobar més informació i accedir al formulari d'inscripció a https://www.cpnl.cat/cursos-de-catala/inscripcio/ (consultable en català, espanyol, anglès, francès, xinès i àrab).

 

Les persones que no es puguin inscriure per mitjà del web, que és el sistema recomanat, poden demanar cita escrivint a reus@cpnl.cat o trucant al 977 12 88 61 de 9 a 13 h.

 

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

 

Les diferents modalitats d'aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d'èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l'alumne a la comunitat d'aprenentatge on, a més, disposa de l'accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

 

 

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773