Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal participa en la jornada de la Cessetània

IMATGES RELACIONADES
Foto de família dels representants de les diferents entitats adherides a la Cessetània
Foto de família dels representants de les diferents entitats adherides a la Cessetània

7 d'octubre de 2021


La presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Rosa M Abelló, ha participat en la jornada de la Cessetània que amb el nom “Noves oportunitats per al Camp de Tarragona” ha tingut lloc avui 7 d'octubre a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Durant la jornada s'ha formalitzat l'adhesió d'aquest ajuntament i del sindicat UGT a la xarxa de desenvolupament local de la Cessetània. En la part més institucional de la jornada també ha intervingut el director del SOC, Juan José Torres.


Tot seguit, el consultor Eduard Jiménez ha fet una ponència sobre estratègies de cooperació territorial i després d'una pausa s'han exposat diverses experiències de desenvolupament local al territori, amb la participació d'Isabel Villabí (Ajuntament d'Amposta), Vicent Olivares (Ajuntament de Santa Coloma de Gramanet), Jordi Ciuraneta, president de PIMEC Tarragona, i Carme Ferrer, vicepresidenta de l'Associació de Micropobles de Catalunya.


El Consell Comarcal del Baix Camp es va adherir a la Cessetània en 2018, amb l'objectiu de col·laborar i participar en projectes de desenvolupament local en concertació amb les altres entitats del territori adherides a aquesta xarxa del Camp de Tarragona.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773