Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Segona sessió del Cicle de Jornades Orienta't, Ocupa't i Emprèn!: “Speed Job Interview”

IMATGES RELACIONADES
Imatge primera sessió Cicle de Jornades: Busques feina?
Imatge primera sessió Cicle de Jornades: Busques feina?

Imatge primera sessió Cicle de Jornades: Busques feina?
Imatge primera sessió Cicle de Jornades: Busques feina?

Cartell segona sessió Cicle de Jornades Tendències del mercat de treball
Cartell segona sessió Cicle de Jornades Tendències del mercat de treball

11 d'octubre de 2021


Aquest proper dimecres 13 d'octubre es durà a terme la segona sessió del Cicle de Jornades de contacte amb l'entorn productiu sota el títol de Tendències del mercat de treball: Orienta't, Ocupa't i Emprèn! organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp a través del seu Pla de Reactivació Socioeconòmica del Baix Camp, amb la col·laboració i el suport del SOC, el FSE, la Generalitat de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.


Durant aquesta sessió anomenada “Speed Job Interview” (entrevista de feina ràpida), s'organitzarà una jornada de reclutament per establir contacte amb el teixit empresarial a través d'entrevistes de feina amb empreses de diferents sectors econòmics del territori.

Les empreses que participaran durant la sessió seran:


-    Adecco

-    BonÀrea

-    Camping & Resort Sangulí

-    Eurofirms

-    PortAventura

-    Randstad


Amb aquesta jornada s'ofereix la possibilitat a les persones assistents que entreguin en mà el seu CV a les empreses participants, inscriure's als seus portals de feina i poder realitzar una entrevista de feina d'una durada de 5 minuts amb cadascuna d'elles.


L'objectiu és que es produeixi un "win - win". Per una banda, contribuir a la millora de les possibilitats d'ocupació de les persones que es troben en procés de recerca de feina. I per altra banda, oferir l'oportunitat a les empreses participants de disposar de més candidatures, informar de quins són els processos de selecció i recepció de candidatures que realitzen i alhora, avaluar in situ algunes de les candidatures per a les places vacants que puguin haver-hi actualment.


La jornada començarà a les 10:00 h, durarà aproximadament dues hores i tindrà lloc a les instal·lacions del Consell Comarcal del Baix Camp situat al carrer Dr. Ferran, 8, de Reus. Ja no queden places disponibles per a l'assistència a aquest taller i les inscripcions ja es troben tancades però encara resten obertes les inscripcions per a les següents sessions dels dies 20 i 27 d'octubre que es poden reservar amb inscripció prèvia en el següent enllaç:

https://forms.gle/VBGCGPgaQDnPAvWa8© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773