Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura amplia l'oferta de cursos presencials de català

IMATGES RELACIONADES
El CPNL amplia l’oferta de cursos presencials per fomentar l’ús oral del català
El CPNL amplia l’oferta de cursos presencials per fomentar l’ús oral del català

cnl
cnl

16 de novembre de 2021


Les proves de col·locació es poden sol·licitar fins al 10 de desembre. 

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura oferirà cursos a Reus, Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant i Falset, i n'hi haurà de presencials de nivell Inicial, Bàsic, Elemental i per primer cop des de la pandèmia d'Intermedi 1 i de Suficiència 1. També es podran continuar fent en línia cursos de tots els nivells.


Els cursos de català del CPNL són gratuïts per als nivells inicials i bàsics per facilitar al màxim la introducció de nous parlants a l'aprenentatge de la llengua. Així mateix, els cursos de nivells més avançats disposen de reduccions del 50% i del 70%, d'acord amb determinats supòsits. 

Les proves de col·locació es poden sol·licitar fins al 10 de desembre

El període per a fer les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements, ja es poden sol·licitar durant aquest mes de novembre i fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d'hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre i estarà marcada per l'ampliació de l'oferta dels cursos presencials (també de nivell Intermedi i de Suficiència). L'objectiu és facilitar l'ús oral del català entre els alumnes dels primers nivells d'aprenentatge.


La prioritat del CPNL en aquesta inscripció és la continuïtat dels alumnes que van començar el seu itinerari el mes de setembre (amb una inscripció de més de 21.000 alumnes). La resta de persones interessades a fer un curs de català caldrà que acreditin el nivell com a requisit essencial per preparar la inscripció.

Cursos amb una durada de 45 hores

Tanmateix, els cursos que s'ofereixen en aquesta inscripció, amb una durada de 45 hores, començaran el 10 o 11 de gener i acabaran el 16 o 17 de març. També a través del web, els alumnes disposen de totes les indicacions necessàries per accedir a l'aula virtual, un cop formalitzada la inscripció. Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l'aula virtual és a l'espai "Inscriu-te a un curs" del web del CPNL.

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773