Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Cinc municipis del Baix Camp obtenen el segell Destinació Turística Starlight

IMATGES RELACIONADES
Certificat Starlight
Certificat Starlight

Lídia Bargas, vicepresidenta del Consell Comarcal
Lídia Bargas, vicepresidenta del Consell Comarcal

Rosa Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal
Rosa Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal

19 de novembre de 2021


Un segell que reconeix la foscor del cel a la nit, la seva oferta turística associada i la potència.

Aquest divendres, cinc municipis del Baix Camp: Prades, L'Albiol, Arbolí, Capafonts i La Febró han rebut el segell Destinació Turística Starlight per part de la consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà. La presidenta del Consell Comarcal, Rosa Maria Abelló i la vicepresidenta i també alcaldessa de Prades, Lídia Bargas han assistit a l'acte. 

Reconeixement de la foscor del cel de la nit

L'acte de lliurament s'ha dut a terme a la Morera de Montsant, on vint noves poblacions de diferents comarques han rebut el certificat de cel nocturn de qualitat, que reconeix la foscor del cel a la nit, la seva oferta turística associada i la potència.

Cinc municipis del Baix Camp

D'aquesta manera, tots els municipis del Priorat i, ara també, nou de les Muntanyes de Prades; cinc del Baix Camp i quatre de la Conca de Barberà, tenen aquest reconeixement. Un fet que amplia l'àrea de protecció contra la contaminació lumínica del parc natural de la Serra del Montsant i les Muntanyes de Prades, passant de 12 a 32 municipis en total.

Des del Consell Comarcal del Baix Camp volem donar l'enhorabona a tots els municipis que han obtingut el reconeixement per la feina feta i els animem a seguir treballant per la qualitat del cel nocturn. © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773