Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal es vesteix de lila pel 25N

IMATGES RELACIONADES
Cartell 25N
Cartell 25N

23 de novembre de 2021


El 25 de novembre es commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.


El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones. És per això que des del SIAD del Consell Comarcal del Baix Camp s'ha coordinat una acció conjunta amb els pobles de la comarca. La principal finalitat d'aquesta activitat és donar a conèixer i conscienciar a la població d'aquesta xacra que encara persisteix.


Petjades de color lila per reivindicar


L'acció proposada pel SIAD ha estat pintar unes petjades liles al terra de la població, juntament amb l'etiqueta #25NBaixCamp i el lema ‘No caminem soles, juntes fem camí'. A banda, també s'ha proporcionat als ajuntaments i a les associacions de dones el manifest oficial per tal que puguin fer-ne la lectura. Cal destacar que, el manifest elaborat per l'Institut Català de les Dones se centra en el reconeixement i les modificacions de la Llei 17/2020, de modificació de la 5/2008, del dret a les dones a erradicar la violència masclista.


Lectura del manifest oficial


El dijous 25 de novembre es llegirà el manifest a les 11.00 h a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp. També es retransmetrà pel canal de YouTube.  Podeu consultar el text íntegre fent clic en el següent enllaç. Tanmateix, cada municipi ha organitzat diferents actes i activitats relacionats amb el dia i des del Consell Comarcal els hem volgut agrupar en un cartell per tal de donar-los visibilitat.


Totes aquelles associacions i pobles que ho vulguin, poden enviar un recull de les fotografies i etiquetar-nos a través de les xarxes socials del Consell Comarcal (Facebook: @ccdelbaixcamp i Instagram: @ccbaixcamp).


Resum activitats 25N comarcal

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773