Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Visita de la presidenta Rosa Maria Abelló a l'ajuntament de Vinyols i els Arcs

IMATGES RELACIONADES
Visita de la presidenta a l'ajuntament de Vinyols i els Arcs
Visita de la presidenta a l'ajuntament de Vinyols i els Arcs

24 de novembre de 2021


Per part de l'alcalde de Vinyols i els Arcs la valoració dels serveis que reben del Consell Comarcal és molt positiva.


Seguint l'itinerari de visites de la presidenta als ajuntaments de la comarca, aquest dimecres al matí, Rosa M. Abelló s'ha trobat amb Arnau Guasch, alcalde de Vinyols i els Arcs.


Valoració positiva


Guasch ha ensenyat a la presidenta les instal·lacions de l'ajuntament i el personal que hi treballa. Durant la visita l'alcalde de Vinyols i els Arcs ha remarcat en tot moment la valoració positiva dels serveis rebuts per part del Consell Comarcal, fent especial èmfasi en aquells que tenen a veure amb els Serveis Socials i Informàtics.


Tanmateix, Guasch ha exposat algunes de les preocupacions que tenen en l'àmbit municipal com la dels vehicles abandonats, que recentment han notat un increment o la vigilància nocturna i diürna del municipi, per prevenir robatoris.


Servei de recollida de vehicles


Pel que fa al primer cas, el Consell Comarcal actualment dona el servei de recollida de vehicles i es podrà traslladar la preocupació a l'àrea encarregada. Mentre pel que fa al segon cas, Abelló ha assegurat que amb aquesta problemàtica s'hi troben molts pobles petits i que des del Consell Comarcal s'estudiarà la manera per trobar-hi alguna solució.


En termes generals, la trobada ha estat satisfactòria per ambdues parts i s'ha mostrat l'agraïment cap a la presidenta per l'interès mostrat.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773