Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones

IMATGES RELACIONADES
Llaç lila a la façana del Consell Comarcal pel 25N
Llaç lila a la façana del Consell Comarcal pel 25N

Lectura manifest oficial 25N
Lectura manifest oficial 25N

Encartellada 25N edifici del Consell Comarcal
Encartellada 25N edifici del Consell Comarcal

25 de novembre de 2021


La penjada del llaç lila, la lectura del manifest oficial i la pintada de petjades liles per reivindicar el 25N.

Aquest dijous, 25 de novembre, s'han dut a terme un seguit d'actes des del Consell Comarcal del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional contra la violència envers les dones.

Els actes han començat a primera hora del matí amb la penjada d'un llaç lila, símbol de reivindicació dels drets de les dones, a la façana de l'edifici del Consell Comarcal per mostrar el suport i la solidaritat amb la causa. Seguidament, s'ha dut a terme una encartellada per tot l'edifici amb lemes i imatges referents pel 25N, fets pels alumnes del Cicle de promoció d'igualtat de gènere de l'Institut Gaudí de Reus.

Lectura manifest oficial

Tot seguit, a la Sala de Plens del Consell Comarcal s'ha fet la Lectura del Manifest a càrrec de Lourdes Solans, cap de l'àrea d'Igualtat, R. Maria Abelló, presidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, i altres responsables de les diferents àrees del Consell. La lectura, també ha estat retransmesa en directe a través del canal de YouTube del Consell Comarcal (consulta la informació en aquest enllaç).

Llaç lila a la façana i petjades liles al pati del Consell

A causa de les condicions meteorològiques dels últims dies, l'acció comarcal de la pintada de les petjades liles, que estava prevista per avui, es durà a terme demà el mati al pati del Consell. Una acció que també es durà terme a altres poblacions de la comarca (consulta el programa).

Més activitats

La pròxima setmana, s'impartirà la formació ‘Aprenem a gestionar arxius i a fer videotrucades', dirigit per la Federació de Dones del Baix Camp, per tal d'ajudar a la gent gran a actualitzar-se i estar al dia de com utilitzar els diferents mètodes de comunicació. Aquesta formació tindrà lloc els dilluns 29 de novembre i 13 de desembre a la Sala de Plens del Consell. El 30 de novembre també està prevista l'Assemblea General del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, i el 15 de desembre es presentarà el Protocol de Prevenció i Actuació davant les Violències Masclistes en Espais d'Oci a les diferents regidories comarcals.

Un seguit d'activitats, coordinades i organitzades pel SIAD del Consell Comarcal, que tenen el principal objectiu de conscienciar i lluitar en contra les violències masclistes. © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773