Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Resum de l'edició Joves amb Talent 2021

IMATGES RELACIONADES
Joves amb Talent
Joves amb Talent

13 de gener de 2022


Durant l'any passat es va realitzar el seguiment de dues finques i diferents formacions

Joves amb Talent és un programa organitzat pel servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i amb el suport dels consells comarcals del Baix Penedès, el Priorat, la Conca de Barberà, l'Alt Camp i el Tarragonès. A més, en l'edició del 2021 s'ha comptat amb el finançament dels Fons FEADER del programa LEADER, mitjançant el projecte Sostenibilitat, Paisatge i Agricultura, del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp.

El videoresum del programa Joves amb Talent 2021, adjuntat a continuació (clica en el següent enllaç) explica l'origen i l'impacte que ha tingut en el nostre territori aquest programa. I és que, durant l'any 2021 amb Joves amb Talent s'ha dut a terme el seguiment de dues finques.

Per una banda, la finca de Mas de Santa Creu a Riudoms i per l'altre, la finca de l'Anna i l'Sven a l'Espluga de Francolí. En aquests dos terrenys els joves del programa han pogut aplicar les tècniques apreses durant el curs d'Agricultura Regenerativa, captant carboni i regenerant la terra amb la finalitat de tenir cura del seu entorn.

En definitiva, Joves amb Talent és un programa que creu en els projectes sostenibles al medi rural amb jove són possibles. Dit d'altra manera, una via més per conservar la terra dels nostres avis i àvies amb les noves i antigues formes de fer, impulsant projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d'interior. 

Ben aviat donarem informació pels que estigueu interessats per apuntar-vos a l'edició del 2022.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773