Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp presenta 8 sol·licituds a la convocatòria Leader 2021

IMATGES RELACIONADES
El sector turístic és el que ha demanat més sol·licituds
El sector turístic és el que ha demanat més sol·licituds

13 de gener de 2022


El turisme és el sector que més sol·licituds ha demanat.


El passat 30 de novembre va finalitzar el termini per presentar les sol·licituds als ajuts Leader. Uns ajuts que aposten per a la diversificació de l'economia dels entorns rurals de Catalunya, dins del Programa de Desenvolupament Rural 2014 – 2022, promogut pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.


La comarca del Baix Camp ha presentat 8 sol·licituds dins d'aquest ajut amb un perfil orientat a activitats relacionades amb el turisme i amb iniciatives privades que aprofiten els recursos endògens.


Diversitat de perfils per donar valor afegit a la comarca


Cal destacar que, les característiques dels projectes presentats responen amb un 75% per ‘no ser del sector agroalimentari'. Una definició que dona lloc a una gran diversitat de perfils, ja que cal considerar que és un suport econòmic molt obert pel que fa a la tipologia econòmica que es dirigeix. Tanmateix, l'objectiu bàsic continua sent el de diversificar el substrat econòmic dels territoris rurals de Catalunya, que pugui complementar l'existent, si pot ser donant-li valor afegit o millorant les condicions de vida dels seus habitants.


El Baix Camp té 8 projectes d'un total de 46


La comarca del Baix Camp representa el 17,4%; aquest és el pes proporcional dels 8 projectes presentats respecte als 46 que sumen el conjunt.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773