Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Servei de Català de Cambrils es dona a conèixer en establiments de restauració locals

IMATGES RELACIONADES
Visites SLC Cambrils
Visites SLC Cambrils

4 de maig de 2022


La fita és visitar una cinquantena d'establiments de la zona del port


El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) començarà aquest mes de maig a visitar alguns establiments locals de restauració per donar a conèixer els serveis que ofereix a aquest sector econòmic clau.


En aquestes visites es difondran tant els cursos de català que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística des del Servei Local de Català a la població en general com el servei de revisió de textos. Aquest servei és gratuït per a empreses de 10 o menys treballadors i pretén garantir que els restaurants tinguin en català i en un català de qualitat les cartes, els menús i qualsevol altre element informatiu.


A més, si els establiments que es visitin estan en disposició d'atendre la clientela en català, podran adherir-se al programa Voluntariat per la llengua per donar l'oportunitat de parlar en català a les persones que l'estan aprenent. A Cambrils hi ha ja una trentena d'establiments de tota mena que s'han compromès a atendre en català els clients que s'hi adrecen en aquesta llengua i a no deixar de fer-ho tot i que la persona encara no el parli prou bé.


La fita és visitar una cinquantena d'establiments de la zona del port des d'ara i fins a l'estiu. A més, les visites permetran fer una radiografia de l'ús del català en aquest sector, tant pel que fa a la retolació com a l'atenció al públic.


Per més informació consulteu el web© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773