Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona el transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves migrants per la Guerra d'Ucraïna

IMATGES RELACIONADES
Menjador i transport escolar
Menjador i transport escolar

6 de maig de 2022


Ara per ara, s'han gestionat els expedients de transport de 14 alumnes i el menjador de 109.


L'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal ha coordinat la gratuïtat del transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves, en el procés d'escolarització d'urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna.


Els centres educatius del Baix Camp ara com ara, 06 de maig de 2022, han gestionat el transport de 14 persones migrades i el transport de 109 en diferents municipis de la comarca com: Cambrils, Castellvell, Duesaigües, l'Hospitalet de l'Infant, la Selva del Camp, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Prades, Riudoms i Reus.


La Directiva del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya


En tot moment, seguint la Directiva del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en què insta a totes les administracions públiques a atendre i acompanyar als joves nouvinguts, i a les seves famílies, en el procés d'escolarització d'urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna.


Com també la promoció d'una acció integrada i complementària dels diferents agents implicats en el procés, per donar-hi la màxima coherència i contribuir així a oferir la millor resposta possible a les situacions de dol, cansament i incertesa que pateixen els infants i les seves famílies migrades.


Vigència d'un any


L'activació de la Directiva té una vigència d'un any i es podrà renovar per períodes de sis mesos fins a complir un any més. No obstant això, pot aturar-se en el moment que es permeti un retorn segur a Ucraïna.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773