Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Trobada de Dones del Baix Camp, enguany a la Selva del Camp

IMATGES RELACIONADES
Trobada FDBC 2022
Trobada FDBC 2022

Trobada FDBC 2022 2
Trobada FDBC 2022 2

10 de maig de 2022


La sessió tindrà lloc a La Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig.


Enguany la Trobada de Dones que organitza anualment la Federació de Dones del Baix Camp, tindrà lloc al municipi de la Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig, amb un programa d'actes que omplirà d'activitats tota la jornada, conjuntament amb el suport del Consell Comarcal, el Grup de Dones i l'Ajuntament de la Selva del Camp, i l'Institut Català de les Dones (ICD). Precisament acompanyant les dones participants de les diferents associacions també hi seran a la Trobada la directora de l'ICD, Neus Pocielo; la coordinadora territorial, Eva Ferran, i la vicepresidenta del Consell Comarcal, Lídia Bargas.


Programa d'activitats


La trobada començarà a partir de les 16:00 h de la tarda amb l'acollida a la Plaça de les Pletes de les diferents associacions de dones dels municipis de la comarca. A continuació es procedirà a entrar conjuntament al Castell del Paborde on es lliuraran les acreditacions i es durà a terme la rebuda i salutació per part de les autoritats.


Tot seguit, a les 17:00 h començarà la Taula rodona: ‘Pintores i Actrius, abans i ara' a càrrec d'un seguit d'artistes del territori de diferents disciplines:

  • Josepa Filella - pintora: Especialitzada en gravat a l'Escola d'Art de Tarragona. Graduada a la Facultat de Belles Arts de Barcelona.
  • Pepa Plana - pallassa i actriu: Referent nacional com a pallassa femenina. Premi Nacional de Cultura de Catalunya (2014). Fundadora del grup Pretèrit Perfecte.
  • Fina Veciana - pintora: Graduada en 'pintura mural' a l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics de la Diputació de Tarragona. Creadora multidisciplinària, majoritàriament en pintura, i també autora d'instal·lacions, performances i il·lustradora.
  • Maria Bravo - artista: Ballarina de la companyia Vianants Dansa (València) i Carolyn Carlson Company.7. Coreògrafa i professora de dansa contemporània i teatre.
  • Yvonne Marquez - artista: Directora i productora teatral, dramaturga i escenògrafa. Secretaria Tècnica a l'Ajuntament de Reus, regidora de Polítiques d'Igualtat i responsable del Casal de les Dones (jubilada fa 10 anys). Presidenta del TEBAC (Teatre Estable del Baix Camp) i directora del grup de Teatre de la 'Fundació La Caixa'.

Tan bon punt finalitzin les intervencions de les ponents, a les 18:00 h es farà un canvi d'activitats amb el concert del grup ‘El Roseret' i a les 19:00 h s'inaugurarà l'exposició `Moda i estil'. Aproximadament sobre les 19:45 h es donarà per finalitzada la jornada amb una cloenda on se servirà coca i cava a la terrassa del castell i al finalitzar s'organitzaran les diferents associacions per tornar als respectius municipis.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773