Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Dia Internacional per a la Salut de les Dones

IMATGES RELACIONADES
Taller de Salut Mental
Taller de Salut Mental

Exposició
Exposició

20 de maig de 2022


El Consell Comarcal organitza un parell d'activitats per commemorar el dia: El taller de “Salut mental en femení” i l'exposició “Dones grans, grans dones”. 


 

El dia 28 de maig és el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones. Per això des del Consell Comarcal del Baix s'organitzen un parell d'activitats per commemorar la data:

-    Dilluns 23 de maig a les 18 h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp es durà a terme el taller “Salut mental en femení”.

-    De dilluns 23 a divendres 27 de maig a l'entrada del Consell Comarcal podreu visitar l'exposició “Dones grans, grans dones”. I del 28 de maig al 10 de juny serà a Vilaplana.


L'exposició “Dones grans, grans dones” trenca clixés sobre el que significa envellir per a les dones, en desmunta els tòpics i reivindica que les veus femenines de totes les edats siguin escoltades i reconegudes. Ser dona i fer-se gran d'una manera autònoma, sana i equilibrada és una tasca complexa. Mai com ara hi ha hagut tantes dones grans tan preparades, amb tanta energia, amb un bagatge tan gran i amb tants anys al davant.28 de maig: Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones

L'origen d'aquesta commemoració es remunta a l'any 1987, quan en una reunió de la Xarxa Mundial de Dones pels Drets Reproductius que es va tenir lloc a Costa Rica, la Xarxa de Salut de les Dones Llatinoamericanes i del Carib va proposar la creació d'un Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

L'objectiu d'aquest esdeveniment és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773