Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu atenen 63 infants

IMATGES RELACIONADES
SIS Estiu 2022
SIS Estiu 2022

Cartell activitats SIS 2022
Cartell activitats SIS 2022

8 de setembre de 2022


Des de l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb els ajuntaments de La Selva del Camp, Mont-Roig del Camp, Riudoms i l'Hospitalet de l'Infant, s'han gestionat 4 serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu per donar suport a la població infantil i adolescents del territori.


Centres


Els centres dels municipis de la Selva del Camp (La Terrissa), Riudoms (Els amics i les amigues), Mont-Roig del Camp (El Drac Roig) i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar) han atès una xifra total de participants ha estat de 63 infants d'entre 3 i 14 anys. Tots els SIS comptaven amb 10 places per cada grup:


•    La Selva del Camp: 9 infants al juliol i 8 a l'agost

•    Riudoms: 8 infants al juliol i 6 a l'agost

•    Mont-roig del Camp: 7 infants al juliol i 6 a l'agost

•    L'Hospitalet de l'Infant: 9 infants al juliol i 10 a l'agost


L'horari dels centres oberts d'estiu és de 9h30 a 14h00 de dilluns a divendres.


Activitats


El programa social ha ofert a l'alumnat les activitats formatives següents: excursions, tallers, manualitats, sortides culturals al municipi, jocs de convivència, estades a la piscina i a la platja, treballar hàbits saludables, dinàmiques de grup i habilitats socials.


Les activitats han estat dinamitzades per una integradora social, amb el suport d'una segona integradora i l'educadora social dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa referent del municipi.


Els participants de les activitats han pogut fer l'àpat del migdia al centre obert del municipi corresponent gràcies al servei de càtering disponible per als quatre centres.


El programa ha rebut una molt bona acceptació per part dels participants i de les seves famílies, i ha obtingut bones dades d'assistència.


Serveis d'atenció diürna


Aquests quatre municipis són alguns dels que compten amb serveis d'atenció diürna a la comarca durant tot el curs, tot i que a partir del mes de setembre es canvia el model per potenciar els serveis d'intervenció socioeducativa, que passen a formar part dels serveis socials de primària que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp en els municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773