Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Joves de diferents municipis es troben a la I Trobada Comarcal a Castellvell del Camp

IMATGES RELACIONADES
Primera Trobada de Joves del Baix Camp a Castellvell
Primera Trobada de Joves del Baix Camp a Castellvell

Samarretes corporatives
Samarretes corporatives

Gots corporatius
Gots corporatius

Tallers
Tallers

20 de setembre de 2022


A la trobada hi van participar prop de 40 joves de Castellvell, Maspujols, Montbrió del Camp, Prades i les Borges del Camp.


Aquest dissabte 17 de setembre va tenir lloc la primera trobada de joves de la comarca a Castellvell del Camp, organitzada per l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castellvell del Camp.


A la trobada hi van assistir prop de 40 persones de diferents pobles del Baix Camp com: Castellvell, Maspujols, Montbrió del Camp, Prades i les Borges del Camp d'entre 16 i 25 anys. Per la seva banda, les cooperatives Icària i la Bastida van ser les encarregades de dur a terme la dinamització de la jornada.


Diferents tallers i activitats


Les activitats van començar a les 12 del migdia amb un vermut associatiu, en què es va aprofitar per dur a terme dinàmiques per intercanviar experiències i bones pràctiques entre les persones joves dels diferents pobles del Baix Camp. Seguidament, es va fer un dinar popular, on els joves i les joves van poder gaudir d'una paella de verdures. I en acabar, van poder assistir en diferents tallers de: Risoteràpia i salut mental, i d'ecologisme i taller de pasta de dents, per conèixer com reduir residus durant el dia a dia. Els temes dels tallers van ser escollits pels mateixos joves. D'aquesta manera l'organització s'assegurava que els tallers que organitzava tractaven temes importants pels assistents.


Samarretes i gots corporatius


Durant la jornada es va obsequiar els joves assistents amb un got i una samarreta corporativa de la I Trobada de joves, cortesia de l'Ajuntament de Castellvell.


Per acabar la jornada, l'associació de joves de Castellvell van dur a terme una gimcana entre totes les persones participants, que van concloure amb un sopar de germanor i una nit amenitzada amb un Dj.


La valoració de la trobada és molt bona i des de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp creu que seria important mantenir-ne la continuïtat, per tal de crear un espai de trobada i d'intercanvi entre els diferents joves de la comarca, i poder teixir una xarxa sòlida entre els diferents pobles. © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773