Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Les Borges del Camp acull una taula rodona sobre alimentació, salut i consum responsable

IMATGES RELACIONADES
VII Cicle de conferències sobre alimentació, salut i consum responsable 2022
VII Cicle de conferències sobre alimentació, salut i consum responsable 2022

3 de novembre de 2022


  • Les conferències es duran a terme el pròxim dimecres 9 de novembre al Centre Cultural Serè de les Borges del Camp.


L'Oficina Comarcal de Consum del Baix Camp juntament amb la Unió de Consumidors de Catalunya organitzen el VII cicle de conferències sobre l'alimentació, salut i consum responsable.

La taula rodona es durà a terme el dimecres 9 de novembre a les 17.30?h al Centre Cultural Serè a les Borges del Camp, i anirà a càrrec d'Hèctor Sancho, tècnic de Secomsa, Enric Ibañez, coordinador de la Direcció de Gestió Local i Autonòmica d'Ecoembes i Cinta Bosch, gerent de sostenibilitat de l'Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC, moderada pel periodista, Josep Maria Flores i tractarà sobre què, com i per què del reciclatge.


Les xerrades volen debatre qüestions essencials sobre el reciclatge i explicar als usuaris què cal reciclar, com ho han de fer i sobretot, el motiu pel qual ho han de dur a terme. I és que cal tenir en compte que els residus són recursos que, si es dipositen en el contenidor adequat, poden ser reciclats, i estalviar recursos i matèries primeres i contribuir en el medi ambient.


Les conferències estan obertes al públic i qualsevol persona que hi vulgui assistir es pot inscriure, gratuïtament, a través del telèfon: 93 454 67 76, enviant un correu a ucc@consumidors.org o fent la inscripció en línia en aquest enllaç. © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773