Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Professionals dels Serveis Socials tracten sobre la pràctica de l'ètica al Consell Comarcal del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Moment de l'inici del curs "Practica l'ètica dels Serveis Socials"
Moment de l'inici del curs "Practica l'ètica dels Serveis Socials"

22 de març de 2010


El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat avui un curs sobre “Practica l'Ètica dels Serveis Socials” que s'adreça als professionals de serveis socials dels ens locals, així com aquells professionals d'altres organitzacions interessats. En total hi prenen part un total de 20 persones.

 

El curs, que té una durada de 14 hores, es desenvoluparà avui, dimecres 24 de març i divendres 26 de març a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp. L'objectiu del curs és introduir els professionals en l'ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa amb l'objectiu d'incrementar les bones pràctiques ètiques i atendre, millorar i ampliar les competències bàsiques necessàries per detectar i abordar situacions en les quals apareixen qüestions ètiques a resoldre.

 

El curs es desenvolupa mitjançant xerrades i tallers pràctics en els que s'exposen situacions que plantegen conflicte entre l'ètica i el dret. Entre altres aspectes, les presentacions tracten sobre: “Principals instruments conceptuals per a l'anàlisi i abordatge de les qüestions ètiques”, “Ètiques i procediments”, “De què parlem quan parlem d'autonomia” i “Ètica a les organitzacions”.

 

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Camp, Francesc Xavier Llauradó i el director dels Serveis Territorials d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Tous han obert avui al Consell Comarcal del Baix Camp aquest curs, que ha obert el programa formatiu amb una xerrada del director dels Serveis Territorials sobre la situació actual de la Llei de Serveis Socials.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773