Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp recupera els camins tradicionals de la comarca

IMATGES RELACIONADES
Senyalització del camí de Colldejou a Pratdip
Senyalització del camí de Colldejou a Pratdip

11 d'abril de 2012


El Consell Comarcal del Baix Camp ha començat les obres d'arranjament i senyalització d'alguns dels camins que formaran part de la xarxa de camins tradicionals de la comarca, projecte ampli que s'acabarà de materialitzar els propers mesos i que pretén recuperar els camins tradicionals de la comarca, arreglar-los i senyalitzar-los per convertir-los en un recurs turístic atractiu i de qualitat.

 

De moment s'han senyalitzat cinc trams situats als municipis de l'Argentera i Duesaigües, amb la pujada al Castell d'Escornalbou; entre Riudecols i Botarell en una bonica ruta circular que permet conèixer els paisatges de l'avellana i contemplar les fantàstiques vistes sobre el Camp de Tarragona i el mar Mediterrani.

 

També s'han senyalitzat camins tradicionals a la zona de l'ermita de la Mare de Déu de la Roca, enllaçant aquesta ermita i la muntanya de l'Areny amb Vilanova d'Escornalbou i els que enllacen les Borges del Camp amb Maspujols i l'Aleixar arribant fins al Mas de Borbó.

 

Finalment s'ha senyalitzat el camí de la Febró a Siurana en el seu tram inclòs dins de la comarca del Baix Camp.

 

De cara al futur se seguirà treballant en la recuperació de camins tradicionals de la comarca i fomentant-ne el seu ús com a element de coneixement i de dinamització turística del territori.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773