Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

IMATGES RELACIONADES
Residència Esportiva Àster
Residència Esportiva Àster

4 de maig de 2012


Dilluns 7 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la residència esportiva Àster a l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp), a 5 minuts de la zona esportiva Mestral, del camp de futbol de l'Arenal i de la platja.

 

El torn de colònies dels SuperGrans (nens i nenes de 3r i 4t d'ESO) será del 29 de juliol al 5 d'agost, igual que el torn del Grup dels Grans (nens i nenes de 6è de primària i fins a 2n d'ESO). Entre les activitats previstes, els participants en aquests torns faran activitats de platja, aquàtiques, esports convencionals, senderisme, activitats d'aventura, activitats culturals i jocs tradicionals, gimcames, etc. El preu d'aquests dos torns són de 380 euros.

 

Pel que fa al torn del grup dels Mitjans serà del 29 de juliol al 5 d'agost per als nens i nenes de 1r a 5è de primària. Entre les activitats previstes s'inclouen activitats de platja, aquàtiques, esports convencionals, senderisme, activitats d'aventura, activitats culturals i jocs tradicionals, gimcames etc. El preu d'aquests dos torns són de 360 euros.

 

L'últim torn, els dels Petits, serà de l'1 al 5 d'agost, per nens i nenes de P3 a P5. Entre les activitats que faran són, taller de manualitats, ginkanes, jocs educatius, activitats esportives i culturals, entre d'altres. El preu d'aquest torn és 260 euros.

 

Per a més informació, les famílies interessades poden consultar la www.cebc.cat i per formalitzar les inscripcions s'hauran de dirigir a la seu del Consell Esportiu del Baix Camp (carrer Doctor Ferran, 17-19. 1r 2a de Reus).

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773