Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Els Professionals de l'EAIA del Consell Comarcal Baix Camp a la I Jornada d'EAIAs de Catalunya

IMATGES RELACIONADES
Imatge pressa durant la I Jornada d'EAIA's de Catalunya
Imatge pressa durant la I Jornada d'EAIA's de Catalunya

21 de maig de 2012


El passat 18 de maig de 2012 va tenir lloc la 1a Jornada d'EAIAS de Catalunya a la Casa del Mar de Barcelona en la qual hi van participar els professionals de l'Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) Supracomarcal i de Reus del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

Els principals objectius de la jornada han estat:

 

-    Promoure el debat sobre qüestions conceptuals, organitzatives i tècniques del model d'atenció a la infància des dels EAIA.

-    Crear un espai de reflexió, debat i intercanvi d'experiències professionals.

-    Promoure l'aportació tècnica, per escrit, dels professionals dels EAIA.

 

Durant aquesta jornada els professionals de l'EAIA Supracomarcal Baix Camp van intercanviar experiències amb la resta d'EAIAs de Catalunya i van presentar el pòster que du per eslògan “EAIA referent, EAIA coreferent, EAIA col·laborador”.

 

També van lliurar a tots els assistents a la jornada una comunicació d'experiència professional que porta el títol de “La Comissió de l'Educador Social de l'EAIA a les comarques de Tarragona”.

 

A la jornada també es va presentar un pòster “Síntesi Avaluativa” on es recull tota la informació i els procés d'intervenció de l'EAIA. Aquest pòster, tot i estar editat també pel Consell Comarcal del Baix Camp, ha estat creat pels pedagogs/ges dels EAIA's i l'Equip Tècnic del Centre d'Acollida del Camp de Tarragona.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773