Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Leader Priorat-Baix Camp en una jornada sobre cooperació

IMATGES RELACIONADES
Cooperar per un medi rural actiu
Cooperar per un medi rural actiu

21 de juny de 2012


El grup Leader Priorat- Baix Camp del Consell Comarcal del Baix Camp i del Priorat han assistir a l'acte “Cooperar per un medi rural actiu” que ha tingut lloc el passat 20 de juny de 2012 al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona, amb l'objectiu de presentar els projectes de cooperació interterritorials dels grups d'acció local catalans que treballen per al desenvolupament dels territoris rurals.

 

L'acte, organitzat pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, la xarxa catalana de grups Leader “Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya” i els 13 grups LEADER de Catalunya, pretenia posar en rellevància el valor de la cooperació entre territoris i les fites que s'han aconseguit a partir dels projectes que s'estan realitzant al medi rural català.

 

El grup Leader Priorat-Baix Camp ha participat amb el projecte “Mas vino menos CO2” desenvolupat en diversos territoris rurals de l'estat espanyol que són la Rioja, Aragó, les Illes, Múrcia i el País Basc i el Leader Priorat- Baix Camp com a representant de Catalunya.

 

El projecte pretén un avenç en la promoció del vi en temes de qualificació ambiental per contribuir a disminuir els gasos d'efecte hivernacle.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773