Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Places disponibles pell viatge que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp per aquest 2012

IMATGES RELACIONADES
Imatge del teatre de Mèrida d'Extremadura
Imatge del teatre de Mèrida d'Extremadura

21 d'agost de 2012


Encara queden places disponibles per participar en algun dels dos torns del viatge programat per aquest 2012 per a la gent de la comarca que organitza el departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp.

 

Aquest any la destinació programada és "Extremadura, terra de conqueridors". La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

 

Els torns programats són dos: el que va del 24 al 29 de setembre o el que va del 15 al 20 d'octubre. Sis dies d'itinerari i activitats diverses.

 

El programa previst és el següent:

 

PRIMER DIA

Sortida de Reus en direcció a TALAVERA DE LA REINA. Parada per esmorzar 8lliure). Dinar en ruta (inclòs). Continuar el viatge fins arribar a l'hotel de Talavera. Allotjament i sopar a l'hote Ébora de 4*.

 

SEGON DIA

Esmorzar a l'hotel. Al matí, sortida en direcció GUADALUPE per visitar el monestir amb un guia oficial. Dinar a TRUJILLO. A la tarda, visitar aquesta població, bressol de conqueridors. Sopar a l'hotel.

 

TERCER DIA

Esmorzar a l'hotel. Al matí visita ALMENDRALEJO. Començar pel Parc de la Pietat, on hi ha la plaça de toros, declarada bé d'interès cultural per la Junta d'Extremadura i única al món amb un celler sota les graderies. Visita del Museu de les Ciències del Vi. Continuar pel Santuari de Nostra Senyora de la Pietat. Visitar el centre històric (convent, ermita de Sant Antoni, palau de Monsalud, casa natal de José de Espronceda, Ajuntament, parròquia de la Purificació, teatre Carolina, etc.). Al migdia, rebuda del regidor de turisme de l'ajuntament. Dinar a l'hotel. Per la tarda, per gentilesa de l'ajuntament, tast de productes extremenys. Sopar a l'hotel.

 

QUART DIA

Al matí, després de l'esmorzar, sortida direcció MÈRIDA. Visita del seu patrimoni cultural. Durant la visita estan incloses les entrades al teatre, amfiteatre i museu romà. Dinar a l'hotel. A la tarda, visita a CÀCERES on es gaudirà un dels nuclis antics més bonics d'Espanya. Sopar a l'hotel.

 

CINQUÈ DIA

Al matí, després de l'esmorzar, visita a la població de JEREZ DE LOS CABALLEROS, on es celebra una de les processons més impressionants de la Setmana Santa espanyola. Dinar a l'hotel. A la tarda, visita de la població fronterera d'OLIVENZA, on es podrà admirar la torre d'homenatge i el museu etnogràfic. Sopar i allotjament.

 

SISÈ DIA

Al matí, després d'esmorzar, sortida direcció Reus. A meitat de camí parada per dinar (inclòs). Continuar el viatge fins arribar a Reus, cap a última hora de la tarda.

 

El preu del viatge amb tot inclòs és de 450€

 

Per a inscripcions, les persones interessades es poden dirigir al departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp, al carrer Doctor Ferran número 8 de Reus al número de telèfon 977327155 extensió 228.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773