Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

La Junta Arbitral de Consum resoldrà part de les participacions preferents de Catalunya Caixa

IMATGES RELACIONADES
Catalunya Caixa
Catalunya Caixa

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA

22 de novembre de 2012


L'Oficina d'Informació al Consumidor del Consell Comarcal de Baix Camp està informant a les persones afectades per participacions preferents o deute subordinat de Catalunya Caixa que aquesta entitat ha acceptat l'arbitratge de l'administració per resoldre el tema de les participacions preferents.

 

En el marc d'una prova pilot, l'Agència Catalana de Consum resoldrà les queixes dels petits inversors que optin per aquesta via, a través de la Junta Arbitral de Consum, que s'inspira en la solució que han buscat les caixes gallegues.

 

No és una sortida general, perquè només s'adreça als clients amb el perfil de petit estalviador, sense experiència inversora, que van comprar participacions preferents o deute subordinat perpetu.

 

Si el client respon a aquest perfil, el més probable és que la resolució li sigui favorable, i l'entitat li acabarà retornant el 100% dels diners.

 

Ara bé, la persona que opti per aquest arbitratge haurà de renunciar a presentar qualsevol recurs contra la decisió de l'Agència Catalana de Consum, que serà d'obligat compliment i que acabarà definitivament el procés.

 

No hi ha gaire marge de temps perquè el rescat europeu de la banca és imminent i, per posar els diners, Brussel·les exigeix que els inversors privats -siguin professionals o no- assumeixin part de les pèrdues.

 

Tots aquells que vulguin presentar una reclamació poden informar-se a l'Oficina de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp trucant al 977327155 o bé a través del correu electrònic consum@baixcamp.cat.

 

Adjuntem document de sol·licitud d'arbitratge.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773