Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Vuit associacions de dones de la comarca participen en les jornades del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que organitza l'Ajuntament de Riudecols

IMATGES RELACIONADES
Imatge presa durant l'acte
Imatge presa durant l'acte

27 de novembre de 2012


 Un total de 8 associacions de dones de la comarca es van trobar el passat dilluns 26 de novembre de 2012 a Riudecols per celebrar l'acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Riudecols amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones i la Federació de Dones del Baix Camp.

L'acte, que va tenir lloc a les 17h al Casal Municipal de Riudecols, va estar presentat per l'Anna Aragonès, alcaldessa de Riudecols, consellera comarcal de l'àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal i presidenta del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp.

A continuació va tenir lloc la taula rodona sota el nom “Serveis especialitzats per a l'atenció de les dones en situació de violència masclista” en la que hi van participar: Laura Guixens, com a educadora social del SIE; Àssia Gil i Sandra Escarihuela, com a treballadores socials responsables del Pla d'Acollida d'Urgència per a dones en situació de violència de gènere; i Patrícia Mansilla i Laia Tasies, educadores socials del Servei d'Acolliment i Recuperació per a dones en situació de violència masclista.

La lectura del manifest i la cloenda de l'acte va anar a càrrec de la directora territorial de l'Institut Català de les Dones, Lídia Bargas.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773