Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Aquestes festes compres responsables

IMATGES RELACIONADES
Anem de compres
Anem de compres

10 de desembre de 2012


El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important realitzar les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobre endeutament:

 

-    Tingueu en compte que el preu d'alguns productes s'incrementa pels volts de Nadal.

-    Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.

-    Compreu amb temps els aliments que es poden congelar o emmagatzemar i feu les reserves dels regals i dels aliments que, per les seves característiques, només podreu adquirir a darrera hora.

-    Si feu servir la targeta de crèdit identifiqueu-vos perquè l'establiment comprovi que sou la persona titular de la targeta que utilitzeu.

-    Custodieu la targeta de crèdit per evitar-ne la pèrdua, el robatori o qualsevol ús fraudulent.

-    Demaneu i conserveu totes les factures o els tiquets de compra, ja que són la vostra garantia i els podeu necessitar en cas de reclamació.

-    La publicitat és vinculant i podeu exigir-ne el compliment, guardeu els documents d'oferta de serveis, les instruccions, els catàlegs...

-    Quan compreu un producte, si teniu alguna incidència, reclameu a la empresa que us l'ha venut, que té un mes per contestar.

-    Els establiments comercials disposen de fulls oficials de reclamació/ denúncia.

-    És una garantia contractar amb una empresa adherida al sistema arbitral de consum, fixeu-vos en el distintiu d'adhesió.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773