Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Darreres sessions participatives del Pla de Salut Municipal de la Selva del Camp

IMATGES RELACIONADES
El Pla de Salut Municipal vol promoure estils de vida saludables
El Pla de Salut Municipal vol promoure estils de vida saludables

23 de gener de 2013


Dins del marc de l'elaboració del Pla de Salut Municipal de la Selva del Camp, del 28 de gener de 2013 a l'1 de febrer de 2013, tindran lloc diversos tallers participatius al Casal d'avis, l'IES Joan Puig i Ferreter i al CEIP Abel Ferreter, amb tècnics, professionals vinculats al municipi,i la pròpia ciutadania.

 

Aquests tallers són les darreres accions de la fase de diagnosi, que té com a objectiu fer una “fotografia” de l'estat de salut del poble que permeti elaborar el Pla de Salut. Juntament amb els tallers participatius també s'han fet entrevistes individualitzades, recerca epidemiològica, estadística, i s'ha consultat diversa bibliografia, entre d'altres.

 

El Pla de Salut ha de marcar les línies d'intervenció en aquesta àrea els propers anys a la Selva del Camp. Està impulsat per la regidoria de Salut i Esports del municipi i compta amb la col·laboració de l'àrea de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp. La finalitat del pla és promoure la protecció de la salut, el foment d'estils de vida saludables, i la prevenció de malalties i dels efectes negatius que diversos elements del medi tenen en la salut i en el benestar de les persones.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773