Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El servei de suport a la creació d'empreses del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès 44 emprenedors al 2012

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'Arxiu
Imatge d'Arxiu

28 de gener de 2013


El servei de suport a la creació d'empreses del Consell Comarcal del Baix Camp ha atès un total de 44 persones que volien posar en marxa un negoci durant l'any 2012, i ha certificat 9 plans d'empresa. A més també ha donat assessorament a 3 projectes en la modalitat de consolidació d'empreses.

 

Aquest servei es realitza en col·laboració i amb finançament del departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i consisteix en donar informació i assessorament a persones emprenedores que volen crear la seva pròpia empresa. Una de les finalitats principals del servei és que els emprenedors i emprenedores realitzin el pla d'empresa per tal de minimitzar el risc que suposa crear la pròpia empresa.

 

Des del servei de creació d'empreses també es realitzen accions formatives, amb tallers i xerrades sobre els diferents aspectes que s'han de tenir en compte a l'hora d'elaborar el pla d'empresa. Aquest document ha de servir de guia per a la creació i posada en marxa de la nova activitat empresarial i, a més, serveix per a poder capitalitzar la prestació per desocupació cas que l'emprenedor o emprenedora compleixi els requisits.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773