Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Campanya Informativa sobre la Recollida Selectiva de Residus al Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Cartell informatiu Recollida Selectiva Almoster
Cartell informatiu Recollida Selectiva Almoster

9 de maig de 2013


Vint-i-sis municipis del Baix Camp participen en la Campanya Informativa sobre la Recollida Selectiva de Residus que es portarà a terme des de maig fins a l'octubre i que es basa en una campanya per reforçar la necessitat de fer recollida selectiva a casa, i com fer-la adequadament.

 

Els municipis participants són l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, l'Argentera, les Borges del Camp, Botarell, Capafonts, Castellvell del Camp, Colldejou, Duesaigües, la Febró, Maspujols, Montbrió del Camp, Mont-roig del Camp, Prades, Pratdip, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Vilanova d'Escornalbou, Vilaplana i Vinyols i els Arcs.

 

Les principals accions a desenvolupar durant la campanya són:

 

- Substitució d'adhesius als contenidors de recollida selectiva que així ho requereixin

- Lliurament d'imans i de bosses de ràfia per a la recollida específica de vidre, paper i envasos

- Lliurament de cubells reixats per a la recollida selectiva de fracció orgànica per a aquelles famílies que no en disposin

 

La campanya comença el proper divendres 10 de maig de 2013 al municipi d'Almoster amb el repartiment del material informatiu de les 15.15h a les 19h a l'escola del municipi.

 

A banda d'aquest campanya, es realitzarà una campanya específica de recollida selectiva de vidre a grans productors (bars, restaurants, etc.) mitjançant la distribució de bujols específics de 90 litres als establiments i la instal·lació al carrer de contenidors tipus iglú amb la obertura més gran. En aquest projecte participaran, en una primera fase, els municipis de Mont-roig del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Riudoms, la Selva del Camp, Castellvell del Camp, Les Borges del Camp, Montbrió del Camp, Alforja, Vinyols i els Arcs, Almoster, Riudecols, Botarell i Riudecanyes.

 

La campanya es duu a terme gràcies a la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus, Ecoembes i Ecovidrio.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773