Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Campanya sobre la Recollida Selectiva de Residus a Miami Platja i a Riudoms

IMATGES RELACIONADES
Imatge de la Campanya Informativa de Recollida de Residus a Almoster
Imatge de la Campanya Informativa de Recollida de Residus a Almoster

15 de maig de 2013


El proper dimecres 22 de maig i dijous 23 de maig de 2013 al nucli de Miami Platja i el municipi de Riudoms respectivament, tindrà lloc la campanya informativa sobre la Recollida Selectiva de Residus que duu a terme el Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Residus, Ecoembes i Ecovidrio.

 

En cada població s'instal·larà un punt d'informació. Concretament:

 

-    El 22 de maig de 2013, de 9 a 13h a les escoles de Miami Platja

-    El 23 de maig de 2013, de 9 a 12h al mercat de davant l'Església, i el mateix dia de 14.45 a 18h a la plaça de la Palmera, entre les escoles Beat Bonaventura i Cavaller Arnau, a tocar del C/Fleming.

 

En aquest punt es lliurarà bosses de ràfia per a la recollida específica de vidre, paper i envasos, i imans de nevera amb informació sobre la recollida selectiva de les diferents fraccions de residus. També hi hauran cubells reixats per a la recollida selectiva de fracció orgànica per aquelles famílies que no en disposin.

 

Una altra acció de la campanya s'adreça als grans productors de vidre (restaurants, bar, hotels, etc), mitjançant la distribució de bujols específics de 90 litres amb rodes als establiments iper facilitar-los la recollida selectiva.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773