Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Arriba a Reus la II edició de la campanya “Tinc Sang de Sibarita”

IMATGES RELACIONADES
Tinc Sang de Sibarita
Tinc Sang de Sibarita

27 de juny de 2013


Els propers 2 i 4 de juliol de 2013 arriba a Reus la campanya de donació de sang “Tinc Sang de Sibarita” en la que els cuiners Joan Bosch i Diego Campos i oferiran una degustació dels seus millors plats a les persones que donin sang a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus, de 9 a 14h i de 15 a 20h.

 

Joan Bosch, xef del restaurant de Can Bosch de Cambrils, amb una estrella Michelin, serà l'encarregat de preparar una degustació pels donants de sang el dia 2 de juliol que consistirà en “rap fumat amb escabeitx de verdures”, “mousse de foie amb gelatina de oporto” i “poma caramel•litzada amb menjar blanc i maduixes”.

 

Diego Campos, xef del restaurant Rincón de Diego de Cambrils, també amb una estrella Michelín, oferirà als donants un tast de la seva millor cuina el dia 4 de juliol, que consistirà en “batut de gaspatxo de cireres”, “terrina de seitó marinat caramel·litzat amb pebrots rostits i cruixent d'algues” i “cremós de menta tiramisú”.

 

Amb la organització del “Tinc Sang de Sibarita”, el Banc de Sang i Teixits té com a finalitat relacionar els bons hàbits alimentaris amb la donació de sang per tal de fidelitzar i captar nous donants. Aquesta iniciativa destaca el valor de l'altruisme de la donació de sang, així com la col·laboració desinteressada dels nostres xefs que aporten el seu art com a reconeixement de la importància i la aportació social que significa ser donant de sang. També ajudarà a mantenir les reserves de sang, tant necessàries al llarg de l'estiu.

 

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recomana als donants que reservin lloc, dia i hora de la donació a través de la web www.donarsang.gencat.cat .

 



© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773