Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Propostes per aquest cap de setmana: llums al capvespre i el camí de les tosques

IMATGES RELACIONADES
Iamtge de la Serra de Llaberia
Iamtge de la Serra de Llaberia

8 de juliol de 2013


La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana dos activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “El Brogit Guiatges” i “Wildlife & People”.

 

“Llums al capvespre”, organitzada per l'empresa “El Brogit Guiatges” tindrà lloc el dissabte 13 de juliol. Es tracta d'una excursió nocturna i fotogràfica, amb la col·laboració del fotògraf de natura, Jordi Brú, que ens permetrà capturar les últimes llums del dia sobre la serra de Llaberia. Si els temps ho permet, gaudirem també de l'observació astronòmica arrecerats al radar del Servei Meteorològic de Catalunya. La ruta té una durada de 5 hores aproximadament i és de dificultat baixa. El punt de trobada és a les 19h a Llaberia . El preu és de 15€ per adult, 3€ per menors e 12 anys i gratuït pels menors de 4 anys.

 

L'excursió “El Camí de les Tosques”, organitzada per “Wildlife & People”, tindrà lloc diumenge 14 de juliol. Es tracta d'una excursió de Vilaplana a la Mussara i tornada pel camí de les Tosques, un antic camí de ferradura característics dels antics camins de muntanya, que travessa gorgs i cascades. Aquest camí ha estat durant segles la principal via que connectava la Mussara i Prades amb Reus abans de la construcció de la carretera el 1914. Es recomana portar banyador per gaudir d'un bany refrescant en un indret màgic al mig de la muntanya. L'activitat té una durada de 4-5h i és de dificultat mitja. El punt de trobada és a les 9h al casal de Vilaplana. El preu és de 10€ per persona.

 

Les persones que estiguin interessades en alguna d'aquestes activitat us podeu posar en contacte amb:

 

El Brogit Guiatges

Sergi Coll i Meritxell Omella

689006199

www.elbrogit.com

  

Wildlife & People

Santi Navas

679142248

www.wildlifepeople.com

 

 



© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773