Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Propostes per aquest cap de setmana: LlÓgrimes de Sant Llorenš des de la Mussara; l'Escola de Cowboys; i degustaciˇ de l'oli Siurana a Vandell˛s

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

5 d'agost de 2013


La Guia de Turisme actiu editada pel Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada-Baix Camp inclou per aquest cap de setmana tres activitats organitzades per les empreses de turisme actiu i natura, “Catsud”i “Prades Aventura

 

“Els cašadors d'estels i llÓgrimes de Sant Llorenš des de la Mussara”, organitzada per CatSud, tindrÓ lloc divendres 9 d'agost. Es tracta d'una activitat nocturna d'astronomia i senderisme per observar en directe dalt de la muntanya de la Mussara la pluja de meteors coneguda com “Les llÓgrimes de Sant Llorenš”. L'activitat tÚ una durada de 6 hores aproximadament i Ús de dificultat baixa. El punt de trobada Ús a les 19h a la Mussara. El preu Ús de 15€ per persona.

 

L'activitat “Western Raid, l'Escola de Cowboys”, organitzada per Prades Aventura, tindrÓ lloc diumenge 11 d'agost. Es tracta d'una proposta per gaudir i divertir-se fent de veritable cowboy, aprendre a munyir vaques, buscar or, tirar el llaš, punteria... i molt mÚs. L'activitat tÚ una durada de 2h. El punt de trobada Ús a les 10h a les instalĚlacions de Prades Aventura Park. El preu Ús de 20€ per persona.

 

L'activitat “Tasta'ls i assaboreix-los, degustaciˇ d'oli DOP Siurana a Vandell˛s”, organitzada per “Catsud”, tindrÓ lloc diumenge 11 d'agost. Aquesta activitat gastron˛mica consisteix en tastar diversos olis de la DOP Siurana i degustar una mostra d'aliments artesanals del territori. L'activitat es complementa amb una visita al MolÝ de l'Oli de Vandell˛s. TÚ una durada de 2hores 30 minuts. El punt de trobada Ús a les 10h a Vandell˛s. El preu Ús de 20€ per persona.

 

Les persones que estiguin interessades en alguna d'aquestes activitat us podeu posar en contacte amb:

 

CatSud

Josep Abellˇ i Anna Mulet

626684917 i 636162426

www.catalunyasud.net

  

Prades Aventura, S.L

Olga Resina

626133606

www.pradesaventura.com

 ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773