Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un regidor de Prades i una regidora de Montbrió, nous membres del Consell Comarcal del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Pressa de Possessió del Conseller Comarcal Llorenç Torruella
Pressa de Possessió del Conseller Comarcal Llorenç Torruella

Pressa de possessió de la Consellera Comarcal Cèlia Francesch
Pressa de possessió de la Consellera Comarcal Cèlia Francesch

25 de setembre de 2013


La regidora de Montbrió del Camp per ERC, Cèlia Francesch, i el regidor de Prades pel PSC, Llorenç Torruella, són membres del Consell Comarcal del Baix Camp des del passat 24 de setembre, quan van prendre possessió del càrrec durant la sessió plenària que es va celebrar aquest dia. Francesch substitueix a la fins ara consellera comarcal d'ERC Beatriz Mayordomo, regidora de Riudecols, mentre que Torruella substitueix Gemma Capella, regidora d'Alforja del PSC.


El ple del Consell Comarcal també va aprovar el pla d'assistència als municipis en el marc del conveni de col·laboració amb la Diputació, per un import total de 754.622 euros que es distribuiran entre diferents serveis d'assistència als municipis (jurídic, comptable, urbanístic, etc); en programes de suport social (ajuts per llibres, colònies i serveis socials); en l'arxiu comarcal, un estudi per impulsar la central de compres; i la senyalització de diverses rutes turístiques de senderisme dels municipis de les Muntanyes Prades i de les Muntanyes de la Costa Daurada. El pla ja havia tingut el vistiplau del Consell d'Alcaldes i d'Alcaldesses de la comarca.


Entre els punts tractats al ple també destaca l'aprovació del conveni amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat per a la gestió dels serveis de transport i menjador per al curs 2013-2014, per un import total de 2,5 milions d'euros, la qual cosa representa un 6 % d'increment respecte al pressupost del conveni per al curs passat.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773