Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Presentació del projecte de creació de producte turístic a la zona Muntanyes de la Costa Daurada

IMATGES RELACIONADES
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

24 d'octubre de 2013


El proper dimecres 30 d'octubre de 2013, a les 10 hores, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, tindrà lloc la presentació del projecte de creació de producte turístic a la zona Muntanyes de la Costa Daurada, adreçat prioritàriament a empresaris turístics i a representants municipals.

 

L'objectiu d'aquest projecte és fer un pas endavant en la promoció i comercialització del territori que alhora permetrà clarificar i estructurar l'oferta turística i millorarà la seva comercialització beneficiant de forma directa a les empreses turístiques del Baix Camp d'interior.

 

El territori de les Muntanyes de la Costa Daurada compta amb una destacada oferta d'atractius i serveis turístics. Els atractius han estat posats en valor en relació al paisatge, a la cultura i a la gastronomia, generant diferents centres d'interpretació i definint itineraris turístics. Els serveis que conformen l'oferta d'aquest territori s'estructuren en dos grans blocs: un centrat en l'oferta d'allotjament-restauració i un altre en l'oferta de les empreses d'activitats.

 

Tanmateix el territori no disposa d'una oferta prou destacada de paquets combinats on s'aglutinin els serveis de les empreses d'acollida amb els d'activitats. És en aquest sentit que el Patronat Comarcal de Turisme comença a treballar amb el Parc Científic Tecnològic de Turisme de la URV per tal d'estructurar una oferta que permeti promocionar i comercialitzar paquets que aportin beneficis directes a aquelles empreses turístiques i municipis que hi vulguin col·laborar.

 

A més a més de l'estructuració de paquets turístics, el projecte contempla tasques de formació en diversos temes claus com la comunicació i la comercialització de productes, especialment centrat en temes de noves tecnologies.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773