Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Un total de 80 joves participen en el Tastet d'Oficis

IMATGES RELACIONADES
Tallers Tastets d'Oficis
Tallers Tastets d'Oficis

29 d'octubre de 2013


El Tastet d'Oficis ha superat totes les expectatives, i uns 80 joves han participat quan hi havia una previsió de 50 places entre els 5 tallers realitzats. Aquestes xifres inclouen les inscripcions a l'últim taller, el de cuina amb la Mariona Cuadrada, que tindrà lloc el proper 8 de novembre, a les 17h al Taller de Cuina de la cuinera reusenca.

 

En tots els tallers s'ha hagut d'ampliar les places previstes inicialment, que han vist superades les expectatives inicials. Per aquest motiu, i a partir de les demandes expressades pels joves participants, el Consell Comarcal del Baix Camp està preparant diverses sessions informatives relacionades amb l'inici d'un projecte d'auto ocupació o d'un projecte empresarial. Aquestes sessions es portaran a terme la segona quinzena de novembre i properament es farà difusió del programa definitiu i s'obrirà la inscripció.

 

Aquests tallers s'emmarquen dins el projecte Odisseu, impulsat per la Direcció General de Desenvolupament Rural del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, a partir d'una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya amb la col·laboració de 13 grups d'Acció Local Leader i la xarxa de professionals de joventut, entre els quals es troba el Consorci Leader Baix Camp – Priorat i el Consell Comarcal del Baix Camp. El projecte està cofinançat pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en el marc de l'Eix 4 del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya.

 

El projecte Odisseu pretén incentivar i facilitar el retorn dels joves al medi rural a partir de la creació d'un programa que faciliti la seva inserció laboral i que promogui el compromís social dels i les joves amb el seu territori rural d'origen.

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773