Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Els regidors de Joventut defineixen la planificació comarcal

IMATGES RELACIONADES
Imatges de la taula de treball amb regidors de joventut de la comarca
Imatges de la taula de treball amb regidors de joventut de la comarca

14 de novembre de 2013


El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit la taula comarcal política al Baix Camp. Es tracta d'una sessió de treball i debat conjunt entre regidors de Joventut de la comarca amb l'objectiu de presentar i desplegar el Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCat) al territori.

 

Durant la sessió vam treballar i debatre conjuntament les prioritats estratègiques de la comarca per fer front a les necessitats i problemàtiques juvenils de la mà de nou regidors de Joventut, els tècnics del Consell Comarcal del Baix Camp i la Coordinació territorial de Joventut de Tarragona. Es van identificar com a principals qüestions a treballar la millora de l'ocupabilitat juvenil, la prevenció en salut i la motivació juvenil, i també es van identificar problemàtiques com la manca de finançament suficient per a desenvolupar les polítiques juvenils i fer-les extensives a tots els joves.

 

Aquest és un dels espais d'interlocució previstos en el PNJCat 2020, dins el Projecte Territori. El PNJCat va ser aprovat com a decret de govern amb rang normatiu per a l'aplicació preferent i reconeixent el marc davant les polítiques de Joventut del país.

 

El Projecte Territori es concep com la concreció de l'acció conjunta i coordinada del Món local i de la Direcció General de Joventut per millorar les oportunitats d'emancipació i desenvolupament personal de les persones joves que viuen al nostre país. Aquesta concreció es recull en el Pla d'actuació territorial (PAT) que és el document que estableix i planifica les prioritats del món local.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773