Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Patronat de Turisme del Baix Camp visita el territori MIDIT

IMATGES RELACIONADES
Foto pressa durant la visita als territoris de la MIDIT
Foto pressa durant la visita als territoris de la MIDIT

25 de novembre de 2013


El Consell Comarcal del Baix Camp, representat pel conseller comarcal i president del Patronat Comarcal de Turisme, Anton Marca, i el director del Patronat de Turisme, Jordi Gomà, han visitat els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet, Tivissa i Pratdip, el divendres 22 de novembre. En aquesta trobada, organitzada per la mancomunitat que aplega aquests municipis (MIDIT), hi han assistit l'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Alfons Garcia, i la regidora de Turisme, Elidia Lopez, així com també, altres representants de Tivissa i Pratdip.

 

Aquesta acció compleix l'objectiu d'establir sinèrgies entre la Mancomunitat i el Consell Comarcal per tal de potenciar la promoció i dinamització del sector turístic.

 

La visita ha començat a la Casa de la Vila de l'Hospitalet, des d'aquest punt de trobada s'ha seguit una ruta pels tres municipis del territori de la MIDIT. A l'Hospitalet s'ha visitat l'Oficina de Turisme de Cal Forn i a Vandellòs, el Centre d'Interpretació de l'Oli i l'equipament de Ca la Torre. La visita ha continuat al casc antic de Tivissa i ha finalitzat al Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia al poble de Pratdip.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773