Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Catalunya celebra la Primera Gran Marató de Donants de Sang 2.0

IMATGES RELACIONADES
Primer Marató de Donants de Sang 2.0
Primer Marató de Donants de Sang 2.0

9 de gener de 2014


Catalunya celebrarà la 1a Gran Marató de Donants de Sang 2.0, del 17 al 24 de gener, amb l'eslògan “siguis el donant que siguis, comparteix la teva sang”, per tal de pujar les reserves de sang que després de Nadal sempre es troben en el punt més baix.

 

Aquesta Marató pretén convertir-se en la convocatòria més important pel que fa a les donacions de sang i vol aconseguir 5.000 donacions que permetin remuntar les reserves.

 

Per això, qui vulgui col·laborar podrà fer-ho donant sang o bé difonent la necessitat de donar sang a través dels seus contactes a les xarxes socials o simplement a través del correu electrònic.

 

A través de la web http://www.maratodonants.cat/ l'actor Quim Masferrer anima a tota la ciutadania a involucrar-se a la campanya. El web ofereix tres opcions diferents per compartir el missatge: enviar un correu electrònic, escriure un tuit o publicar un post a Facebook.

 

Pels qui vulguin fer la reserva d'hora per donar sang, el web ofereix la possibilitat de triar qualsevol dels espais on es fa la Marató 2.0. A través d'un senzill menú desplegable es pot seleccionar el millor moment per donar sang. Un cop hagi reservat l'hora, el donant podrà anular-la o modificar-la fàcilment a través del mateix web. A més, podrà emplenar el qüestionari previ a la donació.

 

Pel que fa els punts de donació, els més propers són l'Hospital Sant Joan de Reus o bé l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

 

Ahora recordem que les campanyes ordinàries que hi ha previstes  per la comarca per aquesta segona quinzena de gener són les següents:

 

20 de gener de 2014

Reus

Unitat mòbil a la plaça Llibertat

10 a 13 hores i de 17 a 21 hores

 

23 de gener de 2014

Reus

Unitat mòbil al costat del Mercat Central

10 a 13 hores i de 17 a 21 hores

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773