Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp retira 104 vehicles abandonats a la comarca durant 2013

IMATGES RELACIONADES
Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats
Servei de recollida i retirada de vehicles abandonats

21 de gener de 2014


El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat durant 2013 un total de 145 expedients, dels quals 104 han estat per retirada de vehicles abandonats.

 

Dels 145 expedients tramitats, 123 corresponien a Cambrils; 6 a la Selva del Camp; 6 a Castellvell del Camp; 5 a Vilanova d'Escornalbou; 3 a Montbrió del Camp; 1 a Riudecanyes i 1 a Riudecols.

 

Pel que fa a les cessions, 5 propietaris de vehicles han fet voluntàriament la cessió del seu vehicle al seu ajuntament corresponent per tal que el Consell Comarcal del Baix Camp pogués retirar i desballestar el vehicle. Aquest servei és gratuït per al propietari del vehicle i només ha d'estar al dia de l'impost de vehicles i s'ha d'assegurar que el vehicle cedit no tingui cap afectació, com ara que estigui embargat.

 

El Consell ofereix aquest servei als municipis i realitza els tràmits administratius associats a aquesta actuació. El servei es porta a terme a tots aquells municipis que hagin efectuat delegació d'aquest servei al Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant la formalització del corresponent conveni de col•laboració.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773