Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Jornada sobre cures naturals orientals

IMATGES RELACIONADES
La directora de l'Institut Català de les Dones, Lidia Bargas, presentant la jornada
La directora de l'Institut Català de les Dones, Lidia Bargas, presentant la jornada

20 de gener de 2014


La Federació de Dones del Baix Camp junt amb el departament d'Immigració Consell Comarcal del Baix Camp van portar a terme, el passat 20 de gener de 2014 a la sala d'actes del centre polivalent de Miami Platja, una xerrada sobre cures naturals que s'emmarca dins de les activitats programades en la VII Jornada de Dones del Món i per al Món.

 

El principal objectiu d'aquesta jornada ha estat descobrir una visió diferent de la dona immigrant, a través de l'intercanvi de les seves experiències i dels seus valors culturals i socials, que són diferents als nostres.

 

Amb aquesta xerrada és vol fer visible l'aportació de la diversitat a la vida quotidiana i íntima, com les cures personals, la bellesa, el benestar personal, etc, integrades a la nostra societat.

 

La xerrada ha anat a càrrec d'una dona d'origen oriental, Sywe-e Wang, que ha compartit sabers populars i secrets mil·lenaris de la bellesa oriental, així com cures naturals, cosmètica i massatges orientals.

 

La segona part d'aquestes jornades consistirà en una sortida el proper 31 de març de 2014 a Montserrat, que organitza la Federació de Dones del Baix Camp i en la qual hi participaran el col·lectiu de dones immigrades.

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773