Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Baix Camp i tu…a peu proposa l'excursió de Cornudella a Prades pel Grau de l'Esteve

IMATGES RELACIONADES
El Baix Camp i tu ... a peu. De Cornudella a Prades
El Baix Camp i tu ... a peu. De Cornudella a Prades

5 de febrer de 2014


El Consell Esportiu del Baix Camp junt amb l'Associació Excursionista de Catalunya i amb el patrocini del Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada proposen pel diumenge 9 de febrer de 2014 l'excursió a peu des de Cornudella a Prades passant pel Grau de l'Esteve.

 

La sortida és a les 7h del matí en autocar, des de la parada d'autobús del Passeig Mata (davant la residència d'avis), en direcció a Cornudella. La ruta a peu comença des del pal indicador que hi ha situat al costat d'una gran esplanada a 570m en direcció a Siurana. Agafem el sender amb una pujada perllongada que durarà prop d'una hora aproximadament. Deixarem el sender baix de la Gritella i pujarem pel Grau de l'Esteve (900 m aproximadament). És un grau molt assequible per a tothom on es pot esmorzar amb bones vistes. Seguim fins el pla de Bassots i agafem un sender direcció a la Gritella, a 1100m d'alçada, el punt més alt de l'excursió. A partir d'aquí perdrem alçada fins a trobar el GR 171 que ens portarà a Prades per la Font Vella.

 

La ruta té un desnivell de 650m i és de dificultat baixa. El temps calculat per a realitzar la ruta és de 4:30 hores aproximadament.

 

Per a més informació podeu consultar les següents webs:

 

http://www.cebc.cat/documents/baixcamp_a_peu.pdf

 

http://www.aecreus.cat/

 

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773