Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Patronat de Turisme de les Muntanyes de la Costa Daurada edita més de 4.000 exemplars de la nova guia d'activitats 2014

IMATGES RELACIONADES
Guia d'Activitats 2014 Muntanyes de la Costa Daurada
Guia d'Activitats 2014 Muntanyes de la Costa Daurada

24 de febrer de 2014


El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada – Baix Camp edita més de 4.000 exemplars de la nova guia d'activitats per aquest any amb les activitats organitzades per diferents empreses de turisme actiu i de natura dels municipis d'interior i de muntanya del Baix Camp.

 

En aquesta guia s'hi poden trobar més de 30 tipus d'activitat, des de rutes senderistes a visites culturals, des de tastos gastronòmics a escalada, des d'activitats de supervivència a d'altres de connexió amb la natura, etc.

 

La guia, amb una edició molt pràctica i més àgil, es repartirà per totes les oficines de turisme de la comarca i dels municipis costaners de les comarques veïnes, i seran aquestes les encarregades de fer-ne la difusió.

 

Totes les activitats que s'hi inclouen s'han de reservar prèviament contactant amb les empreses que les organitzen i que apareixen en el directori de la guia.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773